Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:09:58

У фіскальній службі області провели навчання платників податків

06.02.2019   09:26Агенцiя

Більше сотні платників податків відвідали семінар, що відбувся в Головному управлінні ДФС у Чернігівській області. У заході взяли участь переважно бухгалтери підприємств міста Чернігова, у меншості були фізичні особи-підприємці.

Традиційно, відкрив семінар для платників податків начальник фіскальної служби області Олексій Барановський. Він подякував платникам за сумлінну сплату податків та наголосив що такі заходи будуть проводиться систематично.

На семінарі розповідали на що варто звернути увагу у 2019 році при оподаткуванні прибутку підприємств, про особливості оподаткування юридичних осіб місцевими податками та зборами та екологічним податком, про внесення змін до форми податкової накладної та порядку її заповнення, окремі особливості складання та реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування до податкових накладних, про нарахування ЄСВ та заповнення звітності, а також щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2018 році.

Фахівці фіскальної служби області донесли до слухачів останні зміни в податковому законодавстві, що вступили в дію з початку поточного року. А слухачі мали змогу поставити запитання лекторам та отримати фахові відповіді
 


ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.