Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:54:38

Вручення дипломів з відзнакою випускникам НДУ ім.Миколи Гоголя

03.07.2018   08:58

2 липня у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя вручали дипломи випускникам-магістрам з відзнаками про отримання вищої освіти.

Мала зала старого корпусу університету була повністю заповнена як випускниками та викладацьким складом, так і їх рідними та друзями.

На церемонію вручення також були запрошені поважні гості: депутат Верховної ради України Олександр Кодола; міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб; почесний громадянин міста, депутат міської ради Володимир Мамедов; помічник народного депутата Олександра Кодоли, голова Ліги – клубу «Ділова жінка» Тамара Стратілат.

З вітальним словом до випускників та їх батьків першим звернувся ректор НДУ імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко, який зазначив, що п’ять з половиною років тому студенти перетнули поріг Ніжинського державного університету, а тепер залишають  його кваліфікованими фахівцями. У стінах своєї альма-матер вони отримали необхідні знання, навички та досвід, зустріли своїх найліпших друзів, товаришів, коханих, реалізували себе у науковій, громадянській, творчій діяльності. Зі свого боку професорсько-викладацький колектив і керівництво університету зробили усе, щоб студентські роки були максимально насиченими і незабутніми.

"Зараз ви тримаєте у своїх руках не просто документ про повну вищу освіту – це ваш квиток у майбутнє. - зазначив Олександр Григорович. - Диплом магістра є перепусткою у світ не лише професійного зростання, а й наукових пошуків. Кожен випуск магістрів – особливий, і ми, ваші наставники, віримо, що ви з гідністю прямуватимете своїм життєвим шляхом, прославляючи рідний університет і свою Батьківщину".

Також до вітального слова та вручення дипломів долучився і міський голова Анатолій Лінник, який побажав випускникам, здоров’я, невичерпної енергії, любові та натхнення. "Нехай кожен ваш день буде осяяний променями щастя, радості та надії! - сказав Анатолій Валерійович. - Ми всім серцем віримо, що ваша плідна робота й активна громадянська позиція будуть запорукою миру на нашій землі! Ви – покоління молодих, розумних і талановитих людей, які вже сьогодні будують майбутнє нашої держави. Нехай набуті за час навчання знання стануть вашим провідником на шляху до мрії, до укріплення демократичних прав і свобод в Україні".

Потому до вітань долучився і народний депутат України Олександр Кодола, який зауважив що зовсім недавно ці молоді люди вперше невпевнено переступили поріг нашого славетного Ніжинського університету імені Миколи Гоголя, а нині, озброєні багажем знань і досвідом, йдуть у самостійне життя. "Завдяки своїй праці та своєму старанню ви сьогодні отримали дипломи про здобуття освіти. Тому спрямовуйте свої зусилля та знання для розбудови вашого міста і країни в цілому." - побажав Олександр Михайлович.

До привітань долучились секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат міської ради Володимир Мамедов, голова Ліги – клубу «Ділова жінка» Тамара Стратілат.

І наостанок випускники заспівали гімн університету.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини