Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:05:13

Рятувальники ДСНС провели серед учнівської молоді профілактично-пізнавальні заходи з питань безпеки життєдіяльності

13.11.2017   08:01Агенцiя

Навчання дітей правилам безпечної поведінки є невід'ємною частиною виховання підростаючого покоління. Класно-групові заняття за участю працівників ДСНС, проведення тематичних конкурсів і вікторин, практичні відпрацювання учнівською молоддю дій у разі виникнення пожеж, надзвичайних подій із залученням фахівців, пожежно-рятувальної техніки й спорядження, відвідування дітьми підрозділів та пожежно-технічної виставки - ось неповний перелік заходів, які проводяться рятувальниками і освітянами.

Співробітниками Чернігівського міського відділу - у колегіумі № 11 та Ніжинського міськрайонного відділу - у агротехнічному коледжі проведені класно-групові заняття серед учнівської молоді з питань дотримання вимог безпечної життєдіяльності.

Під час лекційних занять рятувальники за допомогою наочних матеріалів розповіли про кількість, наслідки пожеж і надзвичайних подій, основні причини їх виникнення, довели до учнів та студентів заходи безпеки у побуті, на вулиці, під час дозвілля, перебування біля водойм, а також роз’яснили дії у разі виникнення пожеж та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

На завершення заходів, надзвичайники продемонстрували учням тематичні навчальні відеофільми та відеоролики соціальної реклами, надали для детального ознайомлення пам'ятки з питань безпеки життєдіяльності.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.