Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:22:08

Пройшли заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобресурсів до військових оргструктур

10.11.2017   08:52

9 листопада на базі Козелецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося показове інструкторсько-методичне заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

Безпосереднє керівництво заняттям здійснювали начальник мобілізаційного відділу - заступник начальника управління персоналу штабу військ оперативного командування «Північ» полковник Віктор Кузьминський, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко, його заступник полковник Олег Цибульський та заступник військового комісара - начальник мобілізаційного відділу Чернігівського ОВК полковник Юрій Борисов.

Основною метою даного заняття було визначено вироблення єдиного розуміння відповідальними посадовими особами органів державної влади, місцевого самоврядування, військових комісаріатів щодо порядку призначення, складу та організації роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату, а також обмін досвідом роботи посадових осіб військових комісаріатів області з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

В проведенні заняття брали участь голови та їх заступники районних державних адміністрацій, завідуючі секторами мобілізаційної та оборонної роботи з питань взаємодії з правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій, заступники голів об’єднаних територіальних громад, начальники відділів взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи РДА, військові комісари районних (міських) військових комісаріатів області.

Учасники заняття вивчали організацію роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату в ході оповіщення, прийому та поставки мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур Збройних Сил та інших військових формувань України. Було практично відпрацьовано розгортання пунктів збору сільських та селищних рад, відділень прийому техніки, пунктів прийому особового складу під час формування підрозділу територіальної оборони.

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини