Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:32:17

Це твоє майбутнє, Україно!

03.05.2017   14:50

В Чернігівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 3 відбулася урочиста подія нагородження обдарованої, талановитої молоді - «Парад Зірок». Кращих, за підсумками року учнів, було визначено у номінаціях «Сяйво знань», «Спортивна гордість школи», «Клас року», «Творчі перлини», «Лідер року».

.Вкотре учні школи підтвердили високий рівень академічних знань, посівши призові місця на міському (ІІ) та обласному (ІІІ) етапах олімпіад з різних предметів, а школа №3 цього року стала кращою серед загальноосвітніх шкіл міста за підсумками олімпіад. Подарунки, квіти, яскраві концертні номери та овації залу подарували чудовий настрій і наснагу майже 80 номінантам.

З числа нагороджених четверо учнів школи крім подарунків отримали особливу відзнаку - «Гордість школи», а саме:
-учень 9 – Б класу Марцевий Микита за зайняті ІІІ місце в міському етапі олімпіади з біології, ІІ місце  в міському етапі олімпіади з трудового навчання та І місце в обласному етапі олімпіади з трудового навчання;
-учень 7 – А класу Шоман Данило за зайняті І місце в міському етапі олімпіади з хімії та І місце міському та ІІ місце в обласному етапі олімпіади з математики;
-учень 11 – Б класу Кисіль Михайло за зайняті І місце міському етапі та ІІ місце в обласному етапі олімпіади з правознавства;
-учень 8 – Г класу Караван Богдан за зайняті ІІ місце в міському етапі олімпіади з англійської мови та ІІ місце в міському етапі олімпіади з німецької мови.

Учні школи живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не лише вершини науки, вони гідно проявляють себе й у підкоренні спортивного олімпу.

Незважаючи на відсутність спортивного поля на території школи, футбольна команда вкотре стала призером міського турніру «Шкіряний м’яч».

Також шкільні команди дівчат та юнаків з волейболу стали призерами турніру «Сонячні промені» та міського чемпіонату з волейболу, а команда юнаків виборола І місце обласного кубку з волейболу. А школа перше місце за результатами міської спартакіади.

Нагородження учнів у номінації «Обдарованість і творчість» засвідчило, що учні не тільки добре навчаються й показують високий рівень в олімпіадах, а ще начитані, обдаровані, ерудовані, креативні і дуже талановиті. Серед відзначених під час свята були:
-фольклорний колектив «Калинонька», який отримав Гран-Прі в конкурсі «Молоді таланти Чернігівщини» в номінації «Фольклор»;
-учні Вовк Софія (учениця 4 – А класу), Копаєв Володимир (учень 9 – А класу), які отримали Гран-Прі в конкурсі «Молоді таланти Чернігівщини» в номінації «Проза»;
-учениця 11 – В класу Нагорна Єлизавета, яка зайняла І місце, учениця 2 – Б класу Гомон Поліна, яка зайняла ІІ місце, учениця 6 – Б класу Нефедова Валерія, яка зайняла ІІІ місце в конкурсі «Молоді таланти Чернігівщини» в номінації «Власні вірші»;
-Голуб Марія (учениця 4 – Г класу), Крошка Вікторія (учениця 4 – Б класу), які стали лауреатами обласного конкурсу малюнку «Я у Всесвіті»;
-учениця 10 – А класу Баглай Анна, яка зайняла І місце в міському конкурсі «Молоді таланти Чернігівщини» в номінації «Бардівська пісня».

Вдячність і призи під час свята здобули й педагоги школи. Ті, хто готовий розправляти крила надії, творчості, наснаги, вкладати у своїх вихованців і душу, і серце, і знання, усе, що так необхідне їм у житті.

Щира подяка за підготовку учнів, що показали високі результати в олімпіадах та конкурсах, за виховання майбутньої еліти незалежної України наступним педагогам школи:
- учителям трудового навчання Мекшуну Анатолію Вікторовичу та Шарпатій Ірині Анатоліївні;
- учителям української мови та літературі Терук Тетяні Анатоліївні та Скрижинській Олені Вікторівні;
- учителям хімії та біології Мельниченко Наталії Федорівні та Ващенко Олені Валентинівні;
- учителю математики Палюті Олені Валентинівні;
- учителю географії Боровик Валентині Миколаївні;
- учителю правознавства Глазовій Ларисі Анатоліївні;
-учителю російської мови та зарубіжної літератури Бачурній Людмилі Леонідівні;
- учителю англійської мови Безсмертній Людмилі Петрівні;
- учителю німецької мови Благодатовій Світлані Львівні;
- учителям інформатики Кононенко Тетяні Віталіївні та Дмитрук Тетяні Юріївні;
- учителю фізичної культури Мірошникову Олександру Веніаминовичу;
- заступнику директора з навчально-виховної роботи Ільєнко Олені Вікторівні;
-заступнику директора з навчально-виховної роботи та керівнику фольклорного гуртка «Калинонька» Сащенко Любові Василівні;
- керівнику дружини юних пожежників Слєповій Аліні Вадимівні.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини