Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:06:17

У Чернігові визначили кращих юних математиків країни

25.03.2017   10:14Агенцiя

Четвертий етап 57-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики урочисто завершився 24 березня.

Саме з цього турніру стартував сезон всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів 2016-2017 навчального року.

У два тури 168 учнів виконували математичні завдання різного рівня складності. Восьмикласників представляли 46 учнів, 9 клас – 44, 10 клас – 40. Також змагалися 38 випускників.

За результатами олімпіади 82 школярів нагородили дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів. Також учасники отримали заохочувальні призи від оргкомітету та журі. Грамоти вручили й авторам найцікавіших задач, розроблених для турніру.

Вітаючи юних математиків, заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Соронович зауважила:

— Інтелектуальні змагання допомагають вам, молодим людям, ставати освіченими, конкурентоспроможними та духовно багатими особистостями. Сподіваюся, що отримані за роки навчання знання дозволять вам у подальшому житті реалізувати свої професійні амбіції.

До слова, дні напруженої, але цікавої роботи, складних конкурсних змагань проходили в поєднанні з активним відпочинком під час екскурсій. Учні, керівники команд, члени журі відвідали пам’ятні місця Чернігова, дізналися більше про історію храмів та видатних особистостей, чиє життя і творчість пов’язані з Чернігівщиною.


За інформацією Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини