Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:32:38

Ліцеїсти зустріли святого Миколая у новому кабінеті англійської мови

20.12.2016   10:32Агенцiя

У день святого Миколая, в Чернігівському обласному ліцеї для обдарованої сільської молоді презентували сучасний кабінет англійської мови. Відкрив оновлений клас перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

– Обласна влада сприяє розвитку освіти, адже якісні знання – це конкурентоспроможність та можливість подальшої самореалізації. Наразі вже закуплено обладнання для 26-и шкільних класів та виділено кошти на оновлення ще 9-ти предметних кабінетів у ліцеях області, – наголосив Леонід Сахневич.

Близько 200 тисяч гривень на матеріально-технічне забезпечення навчальної кімнати виділено з обласного бюджету. Все закуплене обладнання – українського виробництва. Сучасний інтер’єр приміщення учні та вчителі розробляли самостійно.

Довідково:

Ліцей працює в режимі школи-інтернату. Зараз у закладі отримують знання 179 учнів із більшості районів області та міст Чернігова та Славутича.

За три останні роки 11 учнів стали переможцями фінальних етапів Всеукраїнських олімпіад та конкурсу захисту робіт Малої Академії Наук.

У ліцеї працює висококваліфікований педагогічний колектив. Із 61 педагога 2 – доктори наук, професори, 15 кандидатів наук, доцентів, 37 мають вищу кваліфікаційну категорію, 15 – «вчителі-методисти», 10 – нагороджені знаком «Відмінник освіти України», один – Заслужений працівник освіти України. Одинадцять педагогів ліцею є його випускниками.

Також у закладі функціонує Дистанційна наукова школа. Цьогоріч до її роботи долучилися 57 учнів області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини