Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:21:41

Навчання новопризначених спеціалістів

06.12.2016   08:35Агенцiя

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 5 по 9 грудня проводиться навчання для новопризначених спеціалістів виконавчих апаратів обласної, районних рад та виконкомів (міст обласного та районного значення).

Впродовж другої сесії новопризначені спеціалісти дізнаються про правові засади державної політики енергозбереження, запровадження енергозберігаючого обладнання та технологій в регіоні; природно-техногенні загрози та заходи, їх усунення та мінімізація; очікуваний вплив Угоди про асоціацію на аграрний бізнес, розвиток домогосподарств та сільських територій Чернігівщини.

Вони ознайомляться з ситуацією щодо гендерних відносин в органах місцевого самоврядування; положеннями ЗУ «Про безоплатну правову допомогу» та візьмуть участь у «круглому столі», присвяченому правовому вирішенню проблемних питань соціально незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, та внутрішньо переміщених осіб.

Програмою заплановане також проведення серії тренінгів щодо тайм-менеджменту як технології організації робочого часу; лідерства як соціально-психологічного феномену, лідерських якостей та способів їх позиціонування. Учасники навчання отримають уявлення про способи налагодження ефективної комунікації; застосування невербальної комунікації; методики формування цілей та позитивного мислення.

Під час практичних занять увага слухачів акцентуватиметься на можливостях використання сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади; правилах безпечної роботи в Інтернеті та захисті комп’ютерів від вірусів (налаштування операційної системи, антивірусні програми).

По завершенню навчання новопризначені спеціалісти презентуватимуть свої роботи, пройдуть відповідне комп’ютерне тестування та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.