Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:45:45

Складання, розгляд та затвердження місцевих бюджетів

22.10.2016   10:41Агенцiя

Тематичний короткотерміновий семінар щодо формування місцевих бюджетів та роботи відповідних постійних комісій проведений Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації 20 жовтня для голів постійних комісій районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського, об’єднаних територіальних громад (с. Вертіївка, с. Парафіївка, с. Кіпті, с. Десна, с. Макіївка) з питань бюджету та фінансів.

Участь у відкритті взяли директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Валерій Дудко та директор Центру Володимир Бойко.

Під час семінару йшлося про стан впровадження реформи децентралізації в Україні; формування та виконання місцевих бюджетів; особливості роботи постійної комісії обласної ради з питань бюджету і фінансів; організаційне забезпечення діяльності постійних комісій; регламент роботи органу місцевого самоврядування; планування роботи комісії; підготовку та розгляд питань на засіданнях комісії.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини