Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:45:58

Публічні закупівлі: від теорії до практики

12.10.2016   08:13Агенцiя

Тематичний семінар для фахівців у сфері публічних закупівель проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 11 по 12 жовтня.

Учасники семінару дізнаються про сучасний стан нормативно-правової бази публічних закупівель в Україні (ЗУ «Про публічні закупівлі»); основні положення, сфера застосування термінологія та відмінності нового закону.

Далі висвітлюватимуться повноваження та функції тендерного комітету, уповноваженої особи, центральної закупівельної організації; примірне положення про тендерний комітет або уповноважену особу (осіб); загальні умови здійснення закупівлі та оприлюднення інформації щодо закупівель.

Водночас йтиметься про порядок та основні умови планування закупівель, формування річного плану закупівель та додатку до нього; оформлення тендерної документації; кваліфікаційні вимоги до учасників торгів; причини відмови в участі в процедурі закупівлі; забезпечення пропозиції, забезпечення виконання договору про закупівлю; нецінові критерії, критерії оцінки та відповідальність за порушення законодавства у сфері закупівель.

Фахівці ознайомляться з порядком проведення процедури відкритих торгів; особливостями проведення конкурентного діалогу; оскарження процедур закупівель; закупівель за рамковими угодами та громадського контролю в сфері закупівель.

Також вони звернуть увагу на порядок проведення переговорної процедури закупівлі (підстави для застосування, обґрунтування підстави); нововведення щодо закупівлі природного газу; порядок звітності щодо здійснення закупівель; забезпечення інформаційної підтримки учасників процесу закупівель та застосування електронного цифрового підпису.

Під час практичних занять розглядатимуться практичні аспекти здійснення допорогових закупівель з використанням інформаційно-телекомунікаційної системи Prozorro. Слухачі отримають пояснення щодо користування інструментами особистого кабінету замовника; опрацьовуватимуть процес створення закупівлі (завантаження документів, запитання учасників і відповіді на них, редагування та скасування), моніторингу, статистики та обговорюватимуть приклади завершених закупівель.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини