Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:28:20

Публічні закупівлі: від теорії до практики

26.08.2016   08:05Агенцiя

Тематичний короткотерміновий семінар для фахівців у сфері публічних закупівель проводить Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації в м. Славутич 25 – 26 серпня. Захід проходить на базі Комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» за сприяння виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Тематика семінару охоплює особливості нормативно-правової бази публічних закупівель в Україні (Закон України «Про публічні закупівлі») та функціонування електронної системи закупівель “Prozorro”.

Учасники семінару дізнаються про основні положення, термінологію та відмінності нового закону; функції та права Уповноваженого органу; види процедур закупівель, умови їх застосування, перелік документів, порядок та строки оприлюднення інформації про публічні закупівлі в інформаційно-телекомунікаційній системі “Prozorro”.

Спеціалісти ознайомляться з особливостями планування закупівель, формування річного плану закупівель, додатку до нього та порядком визначення предмета закупівлі. Мова йтиме також про оформлення тендерної документації, внесення змін до неї; кваліфікаційні вимоги до учасників торгів; відмову в участі в процедурі закупівлі; забезпечення пропозиції, забезпечення виконання договору про закупівлю; нецінові критерії та критерії оцінки.

Фахівці у сфері закупівель звернуть увагу на порядок проведення переговорної процедури закупівлі (підстави для застосування, обґрунтування підстави); нововведення щодо закупівлі природного газу; порядок звітності щодо здійснення закупівель; інфобокс специфікації; забезпечення інформаційної підтримки учасників процесу закупівель та електронний цифровий підпис.

Практичні заняття з учасниками семінару стосуватимуться здійснення закупівель з використанням інформаційно-телекомунікаційної системи Prozorro; організації та проведення процедури відкритих торгів; практичних аспектів здійснення конкурсних процедур; особливостей проведення конкурентного діалогу; оскарження процедур закупівель; закупівель за рамковими угодами та громадського контролю у сфері закупівель.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини