Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:59:01

У Чорнотичах відкрито новий дитячий садочок

04.08.2016   08:55

Урочисто відкрито дитячий садок «Веселик» у селі Чорнотичі Сосницького району Чернігівської області. Цей новий дошкільний заклад розрахований на 30 діточок.

Розділити радість від довгоочікуваної і хвилюючої події з чорнотичанами, працівниками дитсадка, маленькими вихованцями та їх батьками прибули заступник голови – керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, заступник голови ОДА Сергій Сергієнко, голова Сосницької райдержадміністрації Валентин Очередько, голова районної ради Володимир Жуковецький, депутати обласної та районної рад.

Дошкільний навчальний заклад «Веселик» реконструйовано зі старого приміщення колишньої сільської ради. Ініціатива його відкриття належить місцевій громаді, зокрема, депутату місцевої районної ради Миколі Івасенку. Виступаючи перед громадою, він подякував усім присутнім за допомогу і підтримку та висловив надію, що з появою дитячого садочку в селі буде народжуватись більше діточок.

Як і всяку добру справу, відкриття садочка для малих чорнотичан освятив молитвою настоятель місцевої Свято-Дмитрівської церкви отець Ярослав.

Наталія Романова привітала учасників зібрання з такою важливою подією. Від імені голови Чернігівської обласної державної адміністрації вона подякувала громаді за докладені зусилля заради належного виховання майбутнього покоління.

– Я впевнена, що перебування діточок у цьому садочку буде веселим і безхмарим. Адже стільки людей об’єднали свої сили і старання, щоб вони росли і виховувались у гідних умовах. Аби потім могли займатись розбудовою як Чорнотичів так і Сосниччини – довженківського славетного краю, – зазначила Наталія Романова.

З теплими словами подяки та вітання до громади звернулися голова райдержадміністрації Валентин Очередько та голова районної ради Володимир Жуковецький.

– Значна робота була проведена, аби відкрити цей дитячий заклад. Проте чимало ще потрібно зробити. Наприклад, повністю завершити заміну вікон у будівлі на сучасні металопластикові. На цьому ми не будемо зупинятись і продовжимо займатись благоустроєм садочка, – наголосив Валентин Очередько.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини