Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 21:30:49

Урочисте вручення паспортів в Чернігівському ліцеї № 22

14.05.2016   12:12Агенцiя

13 травня, в Чернігівському ліцеї № 22 відбулась урочиста церемонія вручення основного документу – паспорта громадянина України найактивнішим учням ліцею, яким виповнилось 16 років.

Захід відбувся за участю Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, депутата міської ради Регіни Гусак, ліцеїстів, батьків та педагогів.

Відкриваючи захід, директор ліцею Вікторія Пекур зазначила, що вже десять років поспіль учні, які мають успіхи в навчанні та виявляють громадську активність у житті рідної школи, отримують головний документ в урочистій атмосфері з рук представника Міграційної служби. «Отримуючи паспорт громадянина України, ви отримуєте багато прав, а також обов’язків. Цей документ буде йти по всьому вашому життєвому шляху. Ви повинні свідомо обрати правильний шлях, адже саме Ви будуватимете своє майбутнє», - сказала В. Пекур, звертаючись до старшокласників.

Міський голова Владислав Атрошенко теж привітав всіх присутніх. Він побажав учням, вчителям і батькам успіхів та перемог, щоб життєвий шлях постійно супроводжувала удача та божа благодать. Міський голова також висловив сподівання, що цей день запам’ятається назавжди, та закликав відноситись відповідально до будь-якої справи, прикладати чимало зусиль для того, щоб Україна розвивалась та процвітала.

Паспорти громадянина України отримали: Вікторія Каспаренко, Денис Шевченко, Ольга Дорошенко, Ярослав Бенедечук, Тетяна Шарило, Ігор Зеньковець, Анастасія Луговська, Олександр Махарадзе та Оксана Гріхно.

Після вручення паспортів депутат міської ради Регіна Гусак подарувала дітям прапор Чернігова, а потім учні ліцею до уваги всіх присутніх представили номери художньої самодіяльності.

 

Довідково.
Чернігівський ліцей № 22 – єдиний загальноосвітній навчальний заклад в області учасник міжнародного проекту асоційованих шкіл ЮНЕСКО. У ліцеї налічується 851 учень, яких навчає 81 учитель
.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини