Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:29:24

Навчання дітей правилам безпечної поведінки є невід'ємною частиною виховання підростаючого покоління

06.05.2016   07:11Агенцiя

Знаючи основні вимоги та маючи навики поводження в надзвичайних ситуаціях, дитина в майбутньому не стане винуватцем їх виникнення і зможе захистити себе і оточуючих.

5 травня в рамках проведення "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності" рятувальники Чернігівського міського відділу Управління ДСНС у Чернігівській області завітали до вихованців дошкільних навчальних закладів № 57 та № 65, що в обласному центрі.
 
Під час класно-групових занять рятувальники в ігровій формі та з урахуванням вікових особливостей, звернули увагу дітей на основні причини виникнення пожеж, фактори небезпеки та можливі наслідки пустощів дітей з сірниками, запальничками, газовими приладами та іншими небезпечними предметами й речовинами. Вихованці дитсадків приймали активну участь у проведенні заходів, зокрема відповідали на запитання та відгадували загадки з питань безпеки життєдіяльності.

Крім того, рятувальники ознайомили дітей з пожежною технікою та спеціалізованим обладнанням, за допомогою яких здійснюються рятувальні роботи, ліквідовуються пожежі й інші надзвичайні ситуації. Кожен з дітей мав можливість поміряти пожежну каску та захисний протигаз, включити сирену та ліквідувати умовну пожежу за допомогою пожежного ствола.

На завершення заходу персонал та вихованці дитячих садочків подякували рятувальникам за подароване свято та пообіцяли завжди дотримуватимуться правил безпечної поведінки.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.