Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:14:56

Учитель року -2016

22.12.2015   09:50

Протягом 15-18 грудня відбувся І (міський) тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016".

Основні завдання Конкурсу: виявити талановитих вчителів; сприяти удосконаленню фахової майстерності; стимулювати творче самовдосконалення вчителів; популяризувати педагогічний досвід найкращих вчителів міста. Водночас конкурс можна розглядати як індикатор, що вказує на стан, рівень і якість освіти у місті  загалом.

Цього року Конкурс проходив  у номінаціях: «Історія», «Математика», «Англійська мова» та «Захист Вітчизни».
Усього у Конкурсі взяли участь 28 учасників.

Відповідно до умов Конкурсу учасники пройшли тестування з фахової майстерності, презентували майстер – клас, у ході якого демонстрували власні інноваційні освітні розробки, проводили уроки на базі шкіл міста.

Учителі-конкурсанти  продемонстрували належну науково-методичну підготовку, ерудицію, креативні та комунікативні здібності.

За результатами випробувань фахове журі першого (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» визначило переможців:


Учитель року - 2016» у номінації "Захист Вітчизни"

У конкурсі брали участь та посіли відповідні місця чотири вчителі: Білецький Ігор Васильович – I місце (156,7 б.) – ліцей №16  Держун Юрій Васильович – II місце (142,1 б.) – СЗНЗ №1;

Старовєров Володимир Борисович - III місце (128,8 б.) – ЗНЗ №28; Косой Костянтин Євгенович – IV місце (24 б.) – ЗНЗ №24. Уроки учасниками були проведені на базі ЗНЗ №35.


Учитель року-2016» в номінації "Англійська мова"


На базі науково-методичного центру управління освіти Чернігівської міської ради та ЗНЗ №19 проходив І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» у номінації «Англійська мова», участь у якому взяли 10 вчителів ЗНЗ міста.

Переможцем стала Шестак Тетяна Миколаївна, учитель англійської мови СЗНЗ №1. Досвід, постійний творчий пошук і працелюбність дали змогу досягти висот педагогічної майстерності. Неможливо не відмітити вчителя ліцею №32 Марченкову Людмилу Олександрівну, яка має досконалі знання з предмета. Почуття гумору та вміння знаходити спільну мову з дітьми будь-якого віку. Не менш яскравою була і вчителька ліцею №22 Горбач Ольга Володимирівна, яка створила дружню, позитивну атмосферу, використала різноманітні форми та методи роботи. Запам’ятався урок та майстер-клас, який провела молода та енергійна Пантелієнко Олена Миколаївна, вчитель ЗНЗ №9. Використання різноманітних ігрових технологій відрізняє її уроки від інших.


Учитель року – 2016» у номінації "Математика"

У конкурсі брали участь 10 учителів математики з навчальних закладів №7, 11, 12, 15, 19, 20, 22, 32, 33, 35.Цікаві уроки показали вчителі Чепурна О.С. (ЗСШФМП №12), Білецький П.В.(ліцей №15), Герасименко Л.О.(ліцей №22), Малець І.В.(ліцей №32).

Переможцем визнано Малець Ірину Василівну – вчителя математики ліцею №32, вчителя-методиста.


Учитель року – 2016» у номінації "Історія"


Протягом 15-18 грудня 2015 року проходив І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія». У конкурсі брали участь 4 учителів. Журі визнало переможцем І (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія»: Кулакову Наталю Михайлівну, учителя історії ліцею №15 м. Чернігова; Лауреатами стали: Рибалко Тетяна Леонідівна, учитель історії Чернігівського колегіуму №11; Єгорова Ганна Петрівна, учитель історії Чернігівської ЗОШ І-Ш ступенів №17; Дипломантом визнана: Іванова Світлана Володимирівна, учитель історії Чернігівської ЗОШ І-Ш ступенів №21.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини