Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:00:06

Спортом займайся - здоров’я набирайся!

22.09.2015   07:12Агенцiя

Традиційно у вересні Чернігівський інститут імені Героїв Крут Міжрегіональної Академії управління персоналом проводить День здоров’я.

17 вересня погода нам подарувала чудовий сонячний день, який сприяв проведенню спортивного свята на берегу Десни. На початку заходу директор ЧІ МАУП  Мурашко М.І. привітав усіх учасників та побажав перемоги у спортивних змаганнях. За планом проведення День здоров’я містив три основних конкурсу, а саме: «Візитка», «Естафета», «Кулінарний». У заході брали участь п’ять команд:  «Чорти», «28 тугриків», «Ну, постривай!», «Аngry Birds», «Мафія».

Кожна команда у конкурсі «Візитка» продемонструвала свої творчі здібності. На плакатах підготували яскраві назви команд. Влучні девізи  об’єднали учасників.
Наступний конкурс «Естафета» на високому рівні провів викладач фізичного виховання Романенко Віктор Олександрович. Він організував  багато різних змагань. Естафета показала нереальну спритність та швидкість наших студентів.

Кулінарний конкурс – самий довгоочікуваний. Команди за жеребкуванням обирали завдання. Далі треба було сервірувати стіл та придумати назву блюдам. Всі команди чудово справились із завданням: приготували дві польові каші (гречану, пшону), запекли овочі на грилі, зробили салати, бутерброди. Неймовірна смакота швидко зникла. Після обіду кожна команда заспівала пісню.

Наприкінці заходу відбувалась церемонія нагородження. За підрахунками суддів перше місце посіла команда «Чорти», друге - «Аngry Birds», третє - «28 тугриків». Решта команд отримали грамотами за участь. Команді, яка посіла перше місце, вручили спортивний кубок та величезний арбуз. Інші команди також поласували смачними арбузами від організаторів.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.