Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 19:47:13

Неповнолітні гості відвідали Чернігівський СІЗО управління ДПтС України в Чернігівській області

25.05.2015   16:03Агенцiя

З метою профілактики та запобігання підліткової злочинності, за зверненням заступника начальника управління МВС України в Чернігівській області Романа Пицківа, спільно з представниками кримінальної міліції у справах дітей, на базі Чернігівського слідчого ізолятора управління ДПтС України в Чернігівській області відбулась ознайомча екскурсія для неповнолітніх, які перебувають на профілактичних обліках органів внутрішніх справ та КВІ м. Чернігова.

Начальник сектору КВІ управління ДПтС України в Чернігівській області Євгеній Скалюн та в.о. заступника начальника СІЗО Артем Артеменко детально роз’яснили екскурсантам умови й правила проживання ув`язнених, серед яких: чіткий розпорядок дня, примусове навчання для осіб, які потрапили за грати та не встигли здобути середню освіту, обов’язкові роботи, прогулянки за розкладом та чітко лімітовані за часом, постійне перебування під наглядом та обмеження у зустрічах з друзями, рідними та близькими.

В рамках екскурсії учасники відвідали камери для тримання ув’язнених жінок та неповнолітніх, прогулянкове подвір’я, учбові класи, карцер та кімнату для бесід з психологом. Діти пройшлися приміщенням закритого типу та на власні очі побачили, в яких умовах перебувають ув’язнені. З одним із засуджених відділення господарчого обслуговування відвідувачам вдалося поспілкуватися. Про свій гіркий досвід та враження від життя у СІЗО засуджений розповідати не відмовився.

По закінченню екскурсії в СІЗО молодь, не приховуючи емоцій, ділились враженнями від побаченого, стверджуючи, що ні за яких обставин не хочуть сюди потрапити.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини