Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:17:18

Нарада-семінар Чернігівської обласної державної адміністрації та науковців ЧНТУ

22.05.2015   10:04Агенцiя

20 травня в стінах Чернігівського національного технологічного університету відбулася нарада-семінар Чернігівської обласної державної адміністрації та науковців університету.

Традиційно зустріч розпочалася з вітального слова ректора Шкарлета Сергія Миколайовича, який окреслив сучасні тенденції та майбутні перспективи розвитку університету.
Нараду-семінар відкривав перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сахневич Леонід Володимирович.

Учасники заходу заслухали виступ проректора з наукової роботи Чернігівського національного технологічного університету Казимира Володимира Вікторовича, який презентував основні наукові досягнення університету.

Директор навчально-наукового інституту управління та адміністрування Стрілець Микола Іванович наголосив на необхідності посилення взаємодії органів місцевої влади та університету задля підвищення розвитку потенціалу Чернігівщини.

З напрямками інноваційної діяльності університету присутніх ознайомили науковці ЧНТУ: декан інженерно-будівельного факультету Терещук Олексій Іванович, декан факультету електронних та інформаційних технологій Іванець Сергій Анатолійович, доцент кафедри промислової електроніки Ревко Анатолій Сергійович та доцент кафедри харчових технологій Буяльська Наталія Павлівна.

Після презентацій науковців до слова були запрошені керівники структурних підрозділів Чернігівської обласної державної адміністрації: заступник директора Департаменту економічного розвитку Хомик Олександра Дмитрівна, директор Департаменту агропромислового розвитку Савченко Олександр Павлович, директор Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Міщенко Олег Вікторович, начальник Управління енергетики та ЖКГ Ярош Андрій Петрович, в.о. директора Департаменту екології та природних ресурсів Тканко Катерина Вікторівна, директор Департаменту соціального захисту населення Русін Олег Володимирович, заступник начальника Управління освіти і науки Конопацький Микола Анатолійович та начальник Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України Башинський Володимир Георгійович. У виступах керівників та представників Департаментів Чернігівської обласної державної адміністрації звучали пропозиції щодо подальшої співпраці з науковцями з метою підвищення привабливості Чернігівського регіону.

Нарада-семінар завершилася підсумковим виступом першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сахневича Леоніда Володимировича із закликом об’єднати зусилля представників влади та науки задля підвищення якості життя жителів Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.