Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:06:24

Співробітники органів кримінально-виконавчої інспекції Чернігівщини піклуються про освіченість та всебічний розвиток молоді

07.05.2015   07:29

За ініціативи викладачів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулась зустріч співробітників Ніжинського міжрайонного відділу КВІ управління ДПтС України в Чернігівській області зі студентами ІІІ курсу спеціальності «Соціальна педагогіка».

Метою даного заходу була профілактика можливої злочинності та правопорушень серед молоді, а також загострення уваги майбутніх соціальних працівників на проблемах суспільства, які породжують прояви асоціальної поведінки, та пошук шляхів вирішення даних проблем.

Лекція з елементами бесіди переросла у жваве обговорення питань можливості запобігання злочинності серед неповнолітніх та молоді. Разом з цим розглядались шляхи адаптації та ресоціалізації засуджених до покарань, не пов‘язаних із позбавленням волі.

В свою чергу, співробітники Чернігівського районного підрозділу КВІ теж долучились до виховання молоді. Так, співробітник КВІ Юлія Мех разом із слухачами навчальних закладів, які проходять практику та стажування в органах ДПтС України в Чернігівській області, спільно з головою селищної ради смт. Михайло-Коцюбинське Миколою Завальним поклали квіти до меморіалу Великої Вітчизняної війни, а також відвідали Михайло-Коцюбинський історико-краєзнавчий музей.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.