Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:33:04

У закладах освіти проводиться Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

23.04.2015   07:43

21 квітня у Чернігові в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, що цього тижня триває у закладах освіти Чернігівщини, фахівці обласного Управління ДСНС України та його структурного підрозділу з піротехнічних робіт завітали до професійного ліцею залізничного транспорту.

Рятувальники розповіли учням про заходи безпеки у побуті, на вулиці, водоймах та під час відвідування лісових масивів. Також ліцеїстам нагадали правила поведінки у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі пов’язаних з терористичними актами та військовими конфліктами.

Для більш ефективного сприйняття дітьми знань, рятувальники супроводжували проведення занять демонстрацією навчальних плакатів, відеофільмів та макетів вибухонебезпечних предметів. Це викликало жваву зацікавленість у дітей та дало їм можливість візуально закріпити отриману інформацію.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей