Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:14:56

Визначили можливості залучення місцевих ресурсів для реалізації адвокаційних кампаній

09.04.2015   15:54

6 квітня в с. Андріївка зібралися 20 представників 5 громадських організацій і волонтерських груп, запалених Майданом на семінар-практикум з організації та проведення адвокаційних кампаній.

Тренер - Руслан Краплич, з використанням методи Фундації імені князів-благодійників Острозьких за ініціативи Центру прогресивної молоді «Апельсин» та підтримки ІСАР-«Єднання», допоміг учасникам визначити актуальні проблеми громад м. Чернігова, поставити цілі майбутніх кампаній, опрацювати ключові повідомлення та етапи адвокаційної медіа-кампанії із застосуванням щонайменше 30 адвокаційних інструментів.

В ході семінару-практикуму учасники підготували 5 адвокаційниих проектів, і визначили можливості залучення місцевих ресурсів для реалізації цих адвокаційних кампаній до кінця 2015 року.
Таким чином, перед місцевими виборами за участі 14-20 груп зацікавлених сторін, адвокаційні кампанії мобілізують до 30% дорослого населення міста Чернігів, та залучать понад 1 000 000 грн. на вирішення проблем громади.

Фундація Острозьких і Руслан Краплич продовжують надавати додаткові дистанційні консультації та забезпечують консалтинговий супровід адвокаційних кампаній, одна із яких може охопити не менше 550 000 підприємців і власників малого та середнього бізнесу усіх регіонів України.

Наразі продовжуэться детальне опрацювання визначених під час семінару адвокаційних кампаній для подальшої презентації громадськості м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини