Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:01:58

Військові світлини виставили у Чернігівському колегіумі № 11

30.01.2015   09:47

«Герої не вмирають» — назва фотовиставки, яка відкрилась на базі Чернігівського колегіуму №11. ЇЇ організаторами стали: благодійний фонд імені Олександра Молодчого, депутати Чернігівської міської ради та меценати.

Для учнів колегіуму № 11 світлини на виставці не просто фотографії, ці школярі, як ніхто інший знають, що Батьківщину необхідно захищати від ворога. Колишній випускник навчального закладу Володимир Близнюк загинув на цій війні. І в пам’ять про героя на фасаді школи, за кошти батьків та дітей, було встановлено меморіальну дошку.
 
Від цих учнів залежить наше майбутнє. І це не просто банальні слова. Ще зовсім юні хлопці та дівчата страшенно переживають за українських воїнів, і тому збирають для них теплі речі, надсилають листи та пишуть вірші.
 
Фотографії були зроблені військовими кореспондентами Міністерства Збройних Сил України. Переглядаючи ці світлини, стає зрозумілим якою є сучасна українська армія, і хто із зброєю у руках захищає нашу державу.
 
Час та країну не обирають. У цих школярів воєнне дитинство. Ці хлопці та дівчата разом з батьками щодня передивляються новини і очікують на мир в Україні. Сучасні школярі добре розуміють значення слів патріот, батьківщина та незалежність.
 
Вже найближчим часом фотовиставка поповниться світлинами на яких зображені кіборги, захисники Донецького аеропорту. Ці фотознімки можна буде переглянути у приміщенні обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини