Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:52:14

10 січня розпочнеться ІІІ обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

06.01.2015   12:17Агенцiя

Переможці ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад візьмуть участь у ІІІ обласному етапі відповідно до рейтингу, визначеного за підсумками ІІ туру олімпіад з базових дисциплін.

У ІІ (міському) етапі олімпіад, який проходив протягом листопада 2014 року, брали участь учні 33 загальноосвітніх навчальних закладів міського та обласного підпорядкування, усього 1185 учнів. Загальна кількість дипломів, отриманих учнями за підсумками ІІ етапу олімпіад з 13 навчальних предметів становить 297 дипломів. З них: дипломів І ступеня – 54, дипломів ІІ ступеня - 104, дипломів ІІІ ступеня – 139.

За результатами проведення ІІ етапу олімпіад розрахований рейтинг команд, який визначався як сума кількості балів, набраних усіма членами команди. Незмінними лідерами серед шкіл міста є учні СЗНЗ №1, ліцею №15 і ЗСШФМП №12, які в рейтинговій таблиці посідають перші три місця вже шість років поспіль.

Учні СЗНЗ №1 вибороли перше місце та отримали найбільшу кількість дипломів – 36. Лідерами за кількістю дипломів І ступеня разом з учнями СЗНЗ №1 стали й учні ліцею №15 (11 дипломів).

За результатами ІІ етапу олімпіад визначені навчальні заклади, що увійшли до п’ятірки кращих з окремих предметів. Зокрема, перше місце з максимальною кількістю балів виборола команда учнів ліцею №15 з шести предметів (українська мова і література, фізика, хімія, географія, екологія та астрономія). Крім того, учні СЗНЗ №1 посіли перші місця з англійської та французької мови, гімназії №31 - з німецької мови, ЗСШФМП №12 - з інформатики та математики, ЗНЗ № 33 - з історії, ЗНЗ №30 - з біології та ін.

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін переможці нагороджені дипломами та направлені для участі у ІІІ обласному етапі олімпіад відповідно до рейтингу. Загалом, у обласному етапі олімпіад змагатимуться 108 учнів шкіл міста.

З метою активного залучення педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів до роботи з обдарованими дітьми вчителям, учні яких зайняли призові місця в міському етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, оголошена подяка.

ІІІ обласний етап Всеукраїнських олімпіад розпочнеться під час зимових канікул 10 січня олімпіадою з української мови та літератури й завершиться 1 лютого олімпіадою з інформатики.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини