Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:19:35

Звернення до батьків

23.10.2014   15:05

Щорічно на Чернігівщині трапляється більше сотні випадків, коли за тих чи інших обставин діти опиняються у різних надзвичайних ситуаціях. Внаслідок цього десятки наших маленьких громадян отримують травми, або ще гірше - втрачають життя.

В осінньо-зимовий період основними причинами дитячого травматизму стають пустощі з вогнем або піротехнічними виробами, самовільне користування печами, газовими або електричними приладами, небезпечна гра на льоду водойм, недотримання заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів війни, ожеледиця та інші. Часто біда приходить тоді, коли батьки як слід не контролюють розваги дітей і ті вигадують небезпечні ігри.

Це вказує на те, що дітям потрібно пояснювати до яких тяжких наслідків веде порушення правил безпечної поведінки та як слід поводити себе, щоб уникнути лиха.


Шановні батьки!


Управління ДСНС України та управління освіти і науки Чернігівської ОДА звертаються до Вас з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпеки поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність на дорогах і водоймах, при поводженні з вогнем, пічним опаленням, електричними та газовими приладами, піротехнікою, побутовою хімією, ліками тощо. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей залежить, насамперед, від Вас самих!

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини