Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:51:13

Чернігівському ЦППК – 20 років

03.10.2014   07:33

З нагоди 20-річчя заснування Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у конференц-залі обласної ради 2 жовтня відбулася Урочиста академія.

В зібранні взяли участь керівники обласної представницької та виконавчої влади, представники низки установ, організацій і підприємств Чернігова, науковці, громадські діячі та журналісти.

Відкрив захід директор закладу, кандидат історичних наук Володимир Бойко. В своїй урочистій промові він зупинився на історичних передумовах та віхах, створеного у 1994 році рішенням виконавчого комітету Чернігівської обласної ради народних депутатів Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Звертаючись до присутніх, Володимир Бойко, зокрема, зазначив, що керований ним Центр на сьогодні перетворився фактично з навчального закладу в науково-освітню установу, де чільне місце займають дослідницькі наукові студії. Підтвердженням цього є проведення на базі Центру численних наукових конференцій, семінарів, читань, видання монографій, збірників статей та часописів. Володимир Бойко також запевнив, що в планах Центру - запровадження ще багатьох цікавих новацій, про які згодом обов’язково всі дізнаються.

Привітав учасників Урочистої академії й голова обласної ради Микола Звєрєв. Він, зокрема, звернув увагу присутніх на те, що за 20 років діяльності Центр підготував майже сорок тисяч справжніх фахівців для виконавчої та публічної влади краю, сформував кадровий потенціал, яким, без перебільшення, можна пишатися.

- Мені особливо приємно, що сьогодні ваш Центр продовжує динамічно розвиватися, активно беручи участь у формуванні конкурентоспроможних кадрів державного управління та місцевого самоврядування. Високий професійний досвід працівників Центру, дбайливе ставлення до класичних традицій навчання, сучасна науково-технічна база і багатюща спеціалізована бібліотека, якою не володіє жодний із подібних регіональних центрів, забезпечують високий рівень підготовки фахівців і дозволяють йому робити гідний внесок у реформування системи влади на Чернігівщині за кращими європейськими стандартами, - наголосив Микола Звєрєв. Він також побажав усім викладачам, співробітникам і слухачам Центру миру, міцного здоров'я, благополуччя і реалізації всіх намічених планів на благо України та Чернігово-Сіверщини.

З теплими словами побажання плідної подальшої роботи перед присутніми також виступив і в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман. Він також виконав приємну місію, вручивши за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток системи підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування та з нагоди 20-річя заснування Центру Почесну грамоту обласної державної адміністрації та обласної ради директору Центру Бойку Володимиру Миколайовичу.

У святкуванні ювілею Центру також взяли участь керівники низки територіальних громад районів, міст та селищ, відповідальні особи органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, освітніх закладів, представники громадськості міста та області.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини