Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:19:12

Викладачі з Німеччини працюватимуть у Чернігові

06.09.2014   07:13Агенцiя

8-10 вересня в рамках міжнародної програми обміну фахівцями Чернігів відвідають викладачі Народного університету в Мюнхені Джоан Волш і Ренді Пері. Мета візиту – освітня.

На запрошення адміністрації І Київських державних курсів іноземних мов вони проведуть заняття для слухачів курсів, які вивчають англійську та німецьку, поділяться передовим досвідом з викладачами Чернігівської філії, а також зустрінуться з чернігівськими студентами та школярами.

- Обмін фахівцями триває вже близько 20 років, на початку літа наші викладачі побували на стажуванні в Мюнхені, де отримали від колег досить високу оцінку, а зараз наша черга приймати друзів, - розповідає заступник директора Чернігівської філії І Київських державних курсів іноземних мов Олена Павловська. - Джоан Волш – відомий бізнес-тренер, готує слухачів курсів і університету до комунікативної роботи, вона ірландка, тобто носій мови. Ренді Пері - американець, викладач англійської мови високого класу. Вони обоє вже давно живуть у Німеччині, тому прекрасно володіють ще й німецькою мовою.

Програма візиту викладачів з Німеччини до Чернігова досить насичена. По-перше, вони покажуть чернігівським колегам нові прийоми та методи викладання мов, адже світ постійно змінюється, і підходи до навчання також. По-друге, проведуть заняття для слухачів Чернігівської філії І Київських державних курсів. Заняття з німецької мови відбудеться в понеділок, 8 вересня о 18.00. Заняття з англійської – у вівторок, 9 вересня, також о 18.00. Ці занятті відкриті для всіх бажаючих, хто володіє цими мовами на середньому рівні. Їхня мета - розвиток комунікативних навичок.

- Крім того, гості з Німеччини вручатимуть сертифікати нашим слухачам, які закінчили навчання влітку цього року. Ми плануємо їхню зустріч зі студентами інституту економіки та управління та візит до середньої школи №31. І, звісно, проведемо для них екскурсії Черніговом, відвідаємо Седнів, - продовжує Олена Павловська. – Мені приємно відзначити, що наші друзі не побоялися приїхати до Чернігова. Вони люблять Україну, вони справді глибоко переживають всі ці події, бажають нам добра та миру. Ми з ними постійно листуємося, вони нас підтримують.

Контакти: Олена Юріївна Павловська, 050-465-11-20
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.