Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:31:45

Навчання без міркування – даремне, міркування без навчання – небезпечне

01.09.2014   15:10Агенцiя

1 вересня в Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП традиційно відбулось урочисте святкування “Дня знань”.

Директор Чернігівського інституту МАУП, кандидат економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Мурашко М.І. привітав викладачів, студентів та їх батьків з початком нового навчального року, зазначив, що для першокурсників відкривається нова сторінка життя, яка дарує кожному студенту знання, емоції, особистісний, творчий та професійний розвиток. Протягом виступу звернув увагу на завдання Академії – підготовка фахівців високої кваліфікації, активна участь у процесі формування інтелектуального потенціалу країни, вищих потреб особистості, громадянського й духовного її відродження.

В житті на все свій час. Студентське життя дуже швидкоплинне. Для випускників ЧІ МАУП закінчилось безтурботне життя. Для вручення дипломів випускникам Чернігівського інституту імені Героїв Крут запросили голову Чернігівського осередку Академії нотаріату України, президента Асоціації правознавців Чернігова, доктора філософії в галузі права Красногора Олександра Володимировича.

В інституті існує почесна традиція – найкращим студентам надається право вручити першокурсникам залікові книжки. У цьому році студенти 5 курсу юридичного факультету, відмінники навчання – Ворона Людмила та Тишко Євгенія – вручили першокурсникам залікові книжки та “Пам’ятки першокурсника”.

Кожний рік традиційно адміністрація інституту відзначає тих студентів, які відмінно навчалися та брали активну участь у культурному житті Академії. Заступник директора з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук Назарко С.О. привітала всіх присутніх та вручила почесні грамоти студентам.


Прес-центр ЧІ імені Героїв Крут МАУП

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини