Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:27:06

Життя після сесії продовжується!

06.03.2014   07:57Агенцiя

Миттєво пронеслось перше півріччя навчального року студентів Чернігівського ін-ституту імені Героїв Крут МАУП. Крім навчання запам’яталися різні заходи, які знайшли відгук у молодих серцях, а саме: проведення благодійних акцій для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями, кураторські години з диспутами та пі-знавальними бесідами, екскурсії по валу, відвідування художнього музею, «круглі» столи, тиждень правових знань, КВК, міжвузівські конференції.

Друге півріччя навчального року також «крокує» доволі швидко. В інституті вже організовано проведення музичної вітальні «Зустріч з саксофоном». Мета заходу - бли-жче ознайомити студентів з різними музичними інструментами, сформувати якісний музичний смак. Для зустрічі запросили студента 4 курсу музичного училища ім. Реву-цького Кисленка Дмитра. Студенти Чернігівського інституту МАУП підготували ін-формацію про походження інструмента, а потім пролунали чарівні мелодії у виконанні гостя. Всі отримали велике задоволення.

З 24 по 26 лютого 2014 року у приміщенні Чернігівського державного інституту економіки і управління студенти другого курсу юридичного факультету ЧІ МАУП Шубенко Я., Чубикіна А., Белік К., Купа Ю. взяли участь у роботі таких «круглих» столів, як «Історико-правовий аспект державотворчої політики Центральної Ради та уряду Украї-нської Народної Республіки (березень 1917- квітень 1918 р.р.): в контексті причин їх пора-зки»; «Універсали Центральної Ради як законодавче оформлення ідей державотворення». Також на цьому тижні відбулась Міжвузівська науково-практична конференція студентів та молодих вчених на тему «Проблеми формування місцевих органів державної адміністрації та самоврядування у революційну добу (1917-1920)», організована доцентом кафедри цивільного, господарського та кримінального права ЧДІЕУ Нітченко А.Г. Активну участь у проведенні конференції взяли студенти першого курсу нашого інституту Стадник І., Кузнецова В. Спілкування було змістовним та цікавим, всі учасники отримали подяку за участь у заходах.

Також 28 лютого 2014 року у приміщенні ЧІ МАУП відбувся «круглий» стіл на актуальну тематику: «Мотивація персоналу в умовах економічного спаду. Як залучити, утримати та мотивувати». Під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри «Управління персоналом та економіки праці» нашого інституту Назарко Світлани Олексіївни студенти підготували та розглянули такі питання: «Кадрова політика в умовах ринкової економіки» - Іноземцева А., студ. 4 к. ек. ф.; «Зарубіжний досвід мотивації праці» - Біленко А., студ. 4 к. ек. ф.; «Як мотивувати співробітників в непростих умовах кризи» - Ковальчук Д., студ. 2 к. ек. ф.; «Як змусити людей працювати на Вас» - Тацоха Є., студ. 2 к. ек. ф.; «Молодь, іноземці чи вітчизняні працівники?» -Майорова В., студ. 2 к. ек. ф.; «Мотиваційна гігієна» - Прокопчук О., студ. 2 к. ек. ф.; «Стабільність - ознака майстерності» - Костюк Н., студ. 2 к. ек. ф.; «Теорія очікувань: новий підхід до мотивації» - Бричеєв О., студ. 2 к. ек. ф. Протягом виступів учасників «круглого» столу виникла серйозна дискусія, яка надала змогу кожному висловити свою особисту думку.

З нагоди 200 річчя від Дня народження нашого «Кобзаря» Тараса Григоровича Шевченка ми звернулись до співпрацівників Чернігівського обласного художнього музею імені Г.Галана про організацію пересувної виставки «Образ Т.Г. Шевченка (1814-1861) в українській графіці».

Завідуюча науково-освітнім відділом Шульга К.Г. та головний збері-гач Курач С.М. з великим бажанням відгукнулися на наше звернення. У своїй розповіді Курач С.М. майстерно розкрила образ Т.Г. Шевченка в української графіці, при цьому студентам були продемонстровані графічні роботи до таких відомих творів «Кобзаря», як поема «Катерина», «Невольник». Студенти нашого інституту дійсно поповнили свої знання про життя великого українського поета.

І надалі в нашому інституті планується чимало різноманітних заходів, головна мета яких - виховання любові та краси, співчуття та милосердя до всіх людей навколо нас.


Прес-служба ЧІ МАУП

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини