Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:30:34

Керівники обласної представницької та виконавчої влади зустрілися зі студентами

07.02.2014   13:02

6 лютого у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук зустрілися зі студентами випускних курсів Чернігова та Ніжина, які навчатимуться в центрі за програмою семінару «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль, і методи роботи».

Звертаючись до присутніх, Юрій Музика зазначив, що формування нової моделі кадрової роботи в органах державної влади та сфері державного управління є першочерговими завданнями, спрямованими на забезпечення ефективної роботи органів влади, питань реалізації соціально-економічних реформ в країні.

Юрій Музика також наголосив на тому, що від ефективного інституту державної служби, відповідальності кожного службовця залежить успішність реалізації Середньострокової програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина -2015. Спільний шлях до добробуту».

Валентин Мельничук, звертаючись до студентів, зазначив, що вони роблять правильний вибір, обравши курс на майбутнє - працювати на державній службі. Він, зокрема, розповів про переваги та недоліки роботи в органах представницької та виконавчої влади, акцентував увагу на подальшому її розвитку. Керівник побажав майбутнім слухачам Програми успіхів у навчанні та впевненості у досягненні поставлених цілей.

У заході також взяли участь начальник управління державної служби Головдержслужби України в області Валентин Дубок, директор Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Володимир Бойко, учений секретар цього Центру Людмила Чабак, заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації, учасник Програми 2008 року Ігор Соф’їн, головний спеціаліст відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради, учасник Програми 2009 року Тетяна Шеремет.

У зустрічі взяли участь студенти випускних курсів Чернігівського державного інституту економіки і управління, Чернігівського національного технологічного університету, Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка, Чернігівського інституту імені Героїв Крут та Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Тільки близько 40 з них, які найкраще здадуть тестування на предмет знання Конституції та чинного Закону України «Про державну службу», з 24 березня по 4 квітня 2014 року навчатимуться в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за Програмою «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи».

Метою Програми є популяризація державної служби та залучення уваги молоді до державної служби і служби в органах місцевого самоврядування.

Слухачі сьогоднішньої організаційної зустрічі, а їх цього року 90, пройдуть відповідне тестування, навчання, відбір, стажування в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини