Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:50:46

Щорічна акція "Допоможемо птахам пережити зиму!" пройшла у Чернігівському педагогічному ліцеї

04.02.2014   11:16Агенцiя

Із настанням зими для птахів, які не відлітають в південні країни, настають найважчі часи: голод і холод.

Щоб допомогти пернатим потрібно своєчасно розвісити годівнички і організувати регулярну підживу для них. Цікавий факт: якщо годівниця протягом усього зимового періоду буде завжди наповнена, то від голоду можна врятувати більше 12 птахів!

Взимку годівниці в наших краях відвідує більше десятка видів пернатих. Серед міста це будуть великі синиці, домовик і польовий горобець, сизий голуб, сорока. У великому парку, на околиці або в сільській місцевості, особливо на узліссі, видовий склад буде більш різноманітний.

Щороку учні Чернігівського обласного педагогічного ліцею піклуються про зимуючих птахів. «Не жалійте для птахів ні зерна, ні крихт!»,- закликаємо усіх не бути байдужими до долі пернатих друзів.

28 січня 2014 року учні ліцею провели акцію із розвішування годівниць з кормом. До акції приєдналися і батьки ліцеїстів – саме вони допомогли виготовити дерев’яні міцні годівниці.

- Я хочу, в першу чергу, подякувати всім учасникам акції. По друге, я хотів би звернутися до всіх ліцеїстів, щоб кожен з нас приділив на вихідних днях півгодини і зробив годівницю та розмістив її у себе на подвір'ї. Цим кожен зможе підтримати акцію «Допоможемо зимуючим птахам!», - відгукнувся про акцію її учасник, ліцеїст І природничого Віталій Кожановський.

ЧОПЛ

До теми: Допоможи маленьким друзям. ФОТОрелаксація

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини