Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:39:43

Офіцери Львівської Академії Сухопутних військ проводять агітаційні заходи з вихованцями чернігівського військового ліцею

14.01.2014   11:12

Саме з цією метою гостями чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою стали офіцери Академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного із Львова.

Ці традиційні відвідини відбуваються щорічно у формі «круглого столу» та полягають в запрошенні кандидатів для вступу і навчання до провідного українського військового вишу.

Так, під час зустрічі із львівськими гостями та перегляду презентаційного фільму чернігівські юнаки дізналися про навчальний заклад, а також про особливості вступу та навчання в Академії сухопутних військ. За допомогою різноманітних відеороликів вихованці ліцею більш детально ознайомитися із навчально-матеріальною базою та соціально-побутовою інфраструктурою, зокрема: навчально-тренувальними комплексами стрільби та водіння, сучасними казармами, спортивними об’єктами, бібліотекою та музеями  історії Академії та військової техніки.

- Організовуючи подібні заходи, командування Академії враховує побажання молоді. Ми надаємо максимальну інформацію про наш заклад. Чернігівські юнаки не приховували свого позитивного враження від побаченого. Багато з них висловили бажання в майбутньому стати курсантами навчального закладу. – повідомив заступник начальника курсу з виховної роботи факультету підготовки спеціалістів інженерних військ та військ РХБ захисту академії майор Костянтин Хом’як.

Наприкінці візиту офіцер від імені командування вишу побажав чернігівським ліцеїстам бути гідними продовжувачами бойових традицій своїх земляків та висловив побажання побачити вихованців ліцею в погонах курсантів академії.

Довідково:
Львівська Академія Сухопутних військ здійснює підготовку офіцерів тактичної ланки для Збройних Сил та інших військових формувань України за освітньо-кваліфікаційними рівнями: "бакалавр" та "магістр" на базі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання за 9 напрямами, 12 спеціальностями та 18 спеціалізаціями.
Навчальним структурним підрозділом Академії є Військовий коледж сержантського складу, який здійснює підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем "молодший спеціаліст".
Академія у своєму складі має п'ять факультетів: "Бойового застосування військ", "Ракетних військ і артилерії", "Аеромобільних військ та розвідки", "Підготовки спеціалістів із забезпечення військ" і "Підготовки спеціалістів інженерних військ та військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту".

Олег СУШИНСЬКИЙ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини