Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:21:14

День знань в ЧДІЕУ

03.09.2013   14:16Агенцiя

Осінь підкралась зненацька, за вікном моросить дощ, але він не став на заваді нашого свята, і у Чернігівському державному інституті економіки і управління відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня знань.

Із привітальним словом до студентів, викладачів, батьків і гостей звернувся виконуючий обов’язки ректора ЧДІЕУ д.т.н., професор Володимир Вікторович Казимир. У своїй промові він наголосив, що нашою основною метою є долучитися до переваг європейської та світової освіти, забезпечити реалізацію програм мобільності та безперервності навчання, відкрити новим талантам шлях у науку. “Все це нам вдасться здійснити разом на користь кожного і держави загалом”: – сказав Володимир Вікторович.

Гостем свята був секретар Чернігівської міської ради Олег Семенович Шеремет, який побажав першокурсникам та професорсько-викладацькому колективу інституту злагоди, добра і успіхів у новому навчальному році. До привітань приєдналися декани факультетів.

На завершення свята юнаки та дівчата склали Клятву Студента ЧДІЕУ, та разом із старшокурсниками заспівали традиційний Гімн нашого інституту.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.