Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:06:03

Увага! Запрошуються фахівці з держзакупівель та моніторингу цих самих закупівель

19.08.2013   15:37Агенцiя

Для вас є можливість встигнути на тренінг з аналізу та моніторингу державних закупівель

В м. Чернігів, 25-26 серпня 2013 року, громадська організація “Бюро аналізу політики” у рамках виконання проекту “Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях”, проведе тренінг з навчання журналістів і громадських діячів власній методиці аналізу та моніторингу державних закупівель. Після навчання, експерти, у рамках проекту будуть аналізувати вибрані державні закупівлі державних установ і організацій Чернігівської області.

Навчання та моніторинг відбудеться в рамках проекту “Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях” за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) USA – Національний Фонд Підтримки Демократії (США).

Основною метою проекту є мінімізація корупції в процесі державних закупівель товарів, робіт і послуг шляхом формування експертного співтовариства на території північно-східної України (Сумська, Харківська, Полтавська, Донецька та Чернігівська області), здатного здійснювати якісний аналіз державних закупівель в регіонах проекту, інформувати про ситуацію громадянське суспільство і правоохоронні органи.

Тренінг відбудеться за адресою:

14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 105–а приміщення “Навчально-методичного центру” федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Згідно з умовами проведення тренінгу покриваються 100% витрат на харчування, проживання.

Для зголошення на участь у проекті потрібно заповнити анкету та вислати її на адресу керівника проекту до 18-00 22 серпня 2013 року.

Керівник проекту Іван Бортнік biven@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.