Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:37:27

У школах Чернігова – 118 медалістів

04.06.2013   13:38

У Чернігівській міській раді пройшла традиційна зустріч із кращими випускниками цього року, які за високі досягнення у навчанні нагороджені золотими та срібними медалями.

Всього у школах Чернігова – 118 медалістів, у тому числі 93 випускники нагороджені золотими медалями, а 25 – срібними. Серед цьогорічних випускників 17 учнів – переможці всеукраїнських та обласних предметних олімпіад.

На зустріч із міським головою Олександром Соколовим випускники завітали разом із своїми вчителями та директорами шкіл.

Вітаючи медалістів, О.Соколов підкреслив, що якісні знання молоді сьогодні, як ніколи, потрібні рідному Чернігову і Україні. “Міська рада і я особисто розраховуємо на Ваші знання, інтелект, без яких ми не зможемо зробити справжні прориви в усіх сферах життя”, – сказав керівник міста.

Чернігівський міський голова побажав молоді правильно обрати життєвий шлях, свою професію, відповідно до покликання та здібностей. Також він відзначив професійну діяльність чернігівських педагогів, завдяки чиїй праці зростає нова зміна майбутніх фахівців різних сфер життя.

На згадку про зустріч усі чернігівські медалісти отримали подарунки – книги, а також квитки на концерт українського гурту “Океан Ельзи”. Завершилася зустріч фотографуванням.

Всього цього року школи Чернігова закінчили понад 2050 учнів. На участь у ЗНО у 2013 році в обласному центрі Чернігівщини зареєструвалися 2164 особи.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей