Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:37:32

Студенти ЧДТУ провели "Тиждень доброти: Зустрічаємо весну!"

25.04.2013   12:42Агенцiя

Під таким девізом волонтери Студентської соціальної служби та активісти факультетів навчального корпусу №8 Чернігівського державного університету розпочали щорічний «Тиждень доброти: Зустрічаємо весну!», що проходив з 15.04.13р. по 19.04.13 року.

Організаторами «Тижня доброти» виступили волонтери студентської соціальної служби на чолі з куратором Волковницькою Т.М., активи факультетів соціальної роботи, юридичного, праці та соціального управління та деканат факультету соціальної роботи ЧДТУ.

Усім давно відома істина, що добра багато не буває, а тому кожний день тижня був насичений яскравими подіями, благодійними справами та соціальними акціями.

Понеділок 15 квітня розпочався з виставки постерів на тему добра. Кожний постер був чимось надзвичайним: талановиті студенти на полотнах яскравими фарбами створили власний світ добра, де панує справедливість, підтримка і любов. Не менш яскравим виявилось продовження дня -  благодійна акція «Подаруй посмішку другу». Усі охочі мали змогу поділитися радістю з оточуючими, залишивши на згадку теплі слова та малюнки на стенді. Також кожен міг придбати смайлик, а всі виручені кошти були витрачені на подарунки для вихованців шкіл-інтернатів м. Чернігова.

Другий день «Тижня доброти» був не менш насичений добрими справами. Усе розпочалось із Благодійної здачі крові. У цій акції взяли участь понад 100 студентів та викладачів-добровольців, було зібрано 26 літрів донорської крові.

У холі корпусу №8 проведена благодійна безпрограшна лотерея «Даруємо щастя».

Також 16 квітня волонтери студентської соціальної служби відвідали Чернігівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-III ступеня Чернігівської обласної ради та Чернігівську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступеня ім. Ю.М. Коцюбинського Чернігівської обласної ради. Для діток було проведено ігротеки та вручено подарунки, які придбані на кошти, виручені від благодійних акцій.

У середу було проведено соціальну акцію «Дерево щастя» та святковий концерт.

Четвер  розпочався із соціальної акції «Листоноша добра», під час якої кожен студент і викладач мав можливість отримати листівку з позитивним побажанням від Листонош добра.

Не менш важливою подією стала студентська толока під назвою «Приберемо планету біля університету!», учасниками якої стали студентські групи 1-3 курсів разом із кураторами трьох факультетів навчального корпусу №8 ЧДТУ. Студенти 4 та 5 курсів посадили на території корпусу фруктові дерева: вишні, яблука, груші.
П’ятниця – день підбиття підсумків щорічного «ТИЖНЯ ДОБРОТИ: ЗУСТРІЧАЄМО ВЕСНУ!». На перервах в ефірі звучало радіо Студ FM. Об 11.00 годині розпочалася соціальна акція «Кульки добра». Кожен охочий міг записати своє бажання або побажання іншим і запустити «кульку добра» яку для акції придбала студентська рада ЧДТУ.

Насамкінець хотілося б сказати, що хоч і завершився цей прекрасний «Тиждень доброти» та душу кожного з нас зігрівають як тепле весняне сонечко такі слова: «Творімо добро щодня, і тоді воно буде множитись  і прикрашати наше життя!». Тиждень закінчився та ми сподіваємось, що добро в ваших серцях буде множитися і ви охоче поділитися ним з тими, хто цього потребує.
Особлива подяка студентам, які взяли активну участь в організації та проведенні таких прекрасних заходів, а саме:

Факультет соціальної роботи
Буднік Ганна МСР-081
Пономаренко Марія 217гр.
Глузд Євген 319гр.
Головкевич Євген 318 гр.
Василенко Ольга 216 гр.
Герасименко Яна МСР-081
Сторонська Марія 218 гр.
Троцька Ілона СР-083
Мельник Владислав СР-122
Юридичний факультет
Мирчук Сергій
Кочнева Юлія 310гр.
Івженко Альона 310гр.
Усатюк Катерина 210гр.
Чуб Валентина ПР-121
Боришполець Катерина, ПР-123
Молофей Олександра ПР-123
Саврацька Юлія ПР-121
Шамшур Ірина ПР-121
Факультет праці та соціального управління
Недєв Альона
Свиридова Аня
Скляр Анастасія
Помазная Олександра
Копьонкіна Юлія
Гагін Катерина.
Волонтери Студентської соціальної служби ЧДТУ
Акуленко Лілія СР-121
Василик Аліна 217гр.
Горбач Вікторія СР-121
Герасименко Таміла СР-121
Кононович Ольга 217гр.
Заєць Оксана 217гр.
Коломбет Юлія 216гр.

stu.cn.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини