Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:33:10

На факультеті менеджменту ЧДІЕУ проведено Тиждень планування кар’єри

21.03.2013   11:23Агенцiя

На факультеті менеджменту Чернігівського державного інституту економіки і управління (декан – к.е.н., доцент Пономаренко С.І.) протягом 11.03.2013 р. -15.03.2013 р. відбувся Тиждень планування кар’єри, до якого було залучено студентів факультету всіх курсів та спеціальностей.

Ірина Каленюк та Сергій Пономаренко

Ірина Каленюк та Сергій Пономаренко


В перший день Тижня планування кар’єри (11.03.2013 р.) студенти мали можливість прослухати лекцію на тему «Підготовка конкурентоздатного фахівця як запорука розвитку національної економіки». Здобуті теоретичні знання студенти мали можливість апробувати під час проведення тренінгів з питань працевлаштування та планування кар’єри, які відбулися другого дня - 12.03.2013 р.

Для практичної орієнтації з питань працевлаштування та планування кар’єри для студентів 13.03.2013 р. було організовано презентацію дистриб’юторської компанії «Савсервіс-Мова», а також лекцію провідних фахівців Агенства з управління попитом «Fresh Studio».

З метою визначення бачення роботодавців щодо потенційних працівників 14.03.2013 р. відбулося проведення круглого столу  на тему «Сучасний фахівець на рику праці», в роботі якого взяли участь керівники та заступники керівників з питань персоналу провідних  підприємств, установ та організацій м. Чернігова, обласного центру зайнятості, Чернігвської міської ради, керівництво інституту та студенти старших курсів. Студенти мали можливість поставити питання роботодавцям, взяти участь у дискусії.

Останній день Тижня планування кар’єри (15.03.2013 р.) було присвячено підведенню підсумків проведених заходів.

За результатами проведення Тижня  планування кар’єри студенти додатково  визначилися щодо подальших кроків за напрямом працевлаштування та кар’єрного росту, а інститут зміцнив дружні та професійні зв’язки з представниками бізнесу та органами місцевого самоврядування.

ЧДІЕУ

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.