Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:19:21

У військових частинах на Чернігівщині триває стажування курсантів

28.02.2013   12:28

На Чернігівщині у розпалі стажування курсантів Військового Інституту імені Тараса Шевченка.

До військових частин та підрозділів управління Збройних Сил України прибуло 35 майбутніх офіцерів. Основною метою військового стажування є закріплення та поглиблення отриманих знань та умінь, набуття досвіду в практичному виконанні службових обов'язків на посадах у військових частинах.

Зокрема, курсанти випускного п'ятого курсу військового-гуманітарного факультету військового інституту проходять своє останнє перед випуском з навчального закладу стажування у військах на посадах офіцерів-психологів у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України та 1-й окремій танковій бригаді 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокуються в селищах Десна та Гончарівське. У військових частинах створені всі належні умови для успішного опановування військової науки.

Головна увага під час стажування майбутніх офіцерів зосереджена на їхній практичній роботі. За час навчання курсанти повинні набути нових навичок за майбутньою військовою спеціальністю, провести заняття з предметів бойової підготовки,  протестувати особовий склад військових частин та кандидатів для проходження військової служби за контрактом. Крім того, в рамках стажування досвідчені офіцери-вихователі поділяться багаторічним досвідом та дадуть поради, як ефективно використовувати набуті за інститутською партою знання безпосередньо у військах.

16 березня 2013 року курсанти завершать стажування та повернуться до навчального  ВУЗу. За результатами стажування командири військових частин складуть відгуки та характеристики на кожного курсанта, які будуть використані керівництвом навчального закладу з метою поліпшення навчального процесу.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини