Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:21:00

Викладачі ЧДТУ завершили стажування у Великобританії

21.01.2013   16:20Агенцiя

В 2012 році було продовжено програму Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з навчання та стажування студентів, аспірантів та науково-технічних працівників в провідних закордонних вищих навчальних закладах. Викладачі ЧДТУ к.т.н., доцент Бойко С.В.,к.т.н., доцент Приступа А.Л. і к.т.н., доцент Горбатко О.О. у жовтні-грудні 2012 р. проходили стажування в Університеті Гліндор, м.Рексем, Уельс, Великобританія.

Викладачі ЧДТУ завершили стажування у Великобританії

Викладачі ЧДТУ завершили стажування у Великобританії

Програма стажування включала: курси академічної англійської мови, семінари і тренінги з трансферу новітніх технологій, зустрічі з науковцями Університету Гліндор.

Викладачі Чернігівського державного технологічного відвідали лабораторії компанії Airbus, дослідний центр з електронно-оптичних технологій OpTIC, центр професійної орієнтації студентів, центр креативної індустрії та навчальну телестудію BBCWales, лабораторію симуляції польотів на літаках і гвинтокрилах, лабораторію 3D сканування зразків і відтворення 3D прототипів зразків, наукові лабораторії Університету Гліндор (напрями електротехніка, машинобудування, матеріалознавство).

Викладачі, які проходили у 2012 р. стажування в Університеті Гліндор, висловлюють щиру подяку керівництву ЧДТУ й особисто ректору Шкарлету Сергію Миколайовичу за підтримку, поради і допомогу в організації поїздки, а також Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України та Уряду України за можливість обміну досвідом з провідними закордонними навчальними закладами, проведення наукових досліджень і опанування новітніми, унікальними технологіями в різних галузях науки і техніки.

http://www.stu.cn.ua/news_view/535/

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини