Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 16 вересня, 22:04:18

Від штучного інтелекту до діджитал-комунікацій. Добірка безоплатних освітніх можливостей для чернігівців

03.09.2024   11:03Агенцiя

Хочете опанувати нову професію або вивчити іноземну з нуля? Цікавитеся програмуванням та штучним інтелектом? Зібрали добірку безоплатних освітніх курсів для чернігівців — від JavaScript до теорії ПДР.

Курс зі штучного інтелекту від Netpeak

Цей курс для всіх, хто хоче опанувати ШІ для повсякденних та робочих задач, незалежно від досвіду в технологіях. Курс поділений на шість модулів, які охоплять чотири основні теми:

ШІ в текстах;
ШІ та зображення;
ШІ та складні завдання;
ШІ та інші мови.

Учасники навчаться працювати з такими інструментами як ChatGPT, Gemini, Claude, Suno, Copilot та інші. Зареєструватися можна за цим посиланням.


JavaScript з нуля: курс для початківців від Networking Technologies

Захопливий практичний Спринт з JavaScript, де навчатимуть основ мови, керування потоком виконання та роботи з DOM. Чудова нагода пізнати світ веброзробки. Реєстрація на курс за цим посиланням.


Автошкола у смартфоні: онлайн-курс ПДР від Гончаренко центрів.

Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр проводить безкоштовні курси правил дорожнього руху. Формат курсів нічим не відрізняється від викладання в звичайних автошколах, адже навчання проводять викладачі із багаторічним досвідом.

Теорію тут пояснюють на реальних прикладах, а також тренуються на реальних питаннях і виконують роботу над помилками. Проходити навчання можна як онлайн, так і офлайн — для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням, а з переліком освітньо-культурних просторів можна ознайомитися тут.


Курс «Успішний стартап: від ідеї до масштабування» від Prometheus

Плануєте або почали розвивати власний стартап? Тоді цей курс точно для вас! Автори зібрали потужну команду експертів-практиків, які самі пройшли шлях від ідеї до стартапу, від заснування бізнесу – до його масштабування та виходу на глобальний ринок. Вони відверто поділяться власним досвідом, своїми помилками та успіхами, розкажуть, які саме знання та навички найважливіші на самому початку, а про що можна замислитися згодом.

Курс буде корисним не лише для тих, хто тільки-но починає свій шлях у бізнес. Навіть досвідчені фаундери стартапів знайдуть у ньому багато корисного для себе, почерпнуть інформацію з чийогось багатого досвіду, дізнаються приклади численних перемог та невдач. Зареєструватися можна за цим посиланням.


Курс «Діджитал-комунікації» від Культура і Креативність

Із курсу ви дізнаєтеся, як написати та втілити стратегію онлайн-комунікацій у культурному секторі. Лектор — Анастасія Нуржинська, фахівець з комунікацій Програми ЄС та Східного партнерства «Культура і Креативність», вже більше 15 років реалізовує масштабні інформаційні кампанії, орієнтовані на культурні індустрії, імплементацію реформ і соціальні зміни. У своїх лекціях експерт поділиться досвідом ефективного використання соціальних медіа, менеджменту веб-сайтів і розповість, як зробити контент привабливим і корисним для вашого читача. Реєстрація на курс — за цим посиланням.

Останні новини Чернігівщини

У Прилуках поліцейські викрили чоловіка, який незаконно отримав лікарські наркотичні засоби на 500 тисяч гривень для подальшого збуту 11:50

Співробітники відділу кримінальної поліції встановили схему, за якою 34-річний місцевий мешканець систематично здобував «товар» для наркоторгівлі. Впродовж 2021-2023 років зловмисник отримав у медзакладах майже 500 блістерів обмежених в обігу таблеток метадону.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:47

Протягом минулої доби зареєстровано 79 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 4 дорожньо-транспортні пригоди та 74 пожежі. Внаслідок цих подій 5 осіб постраждали.

На Чернігівщині браконьєр за допомогою електроструму наловив 83 кг риби на понад 180 тис.грн 11:15

15 вересня 2024 року Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

“Rock залежність” у філармонійному центрі 09:13

Зануритися в море енергії та драйву рок-концерту, де потужні гітарні рифи поєднуються з пристрасними звуками рояля, віолончелі, скрипки, запросили чернігівських глядачів учасники харківського проєкту “Rock залежність”.

Виключення з реєстру єдиного податку за порушення умов діяльності 09:07

Щодо анулювання реєстрації платника єдиного податку шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі не виконання обов’язку щодо виключення заборонених видів діяльності або переходу на сплату інших податків і зборів

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини