Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 23:43:39

єВідновлення: заяву на отримання допомоги тепер можна подати через ЦНАП або нотаріусів

18.12.2023   15:15Агенцiя

Про це повідомляє Громадянський діалог з посиланням на Мінінфраструктури.

Зазначається, що заяву можна подати через будь-який ЦНАП на території України. Також оновлення дає змогу громадянам подавати заяву через уповноваженого представника. Раніше українці могли подати заяву на отримання грошової допомоги тільки через застосунок Дії.
Для подачі заяви необхідно:
Звернутися до ЦНАПу або нотаріуса, маючи лише ідентифікаційний код, паспорт та електронну пошту;
У разі наявності пільгової категорії – надати документ, що її підтверджує;
Якщо заяву подає уповноважена особа – має бути довіреність на виконання правочину.
Також наголошується, що для подачі заяви право власності на житло має обов’язково бути зареєстрованим в Державному реєстрі речових прав.
ℹ️ Якщо ваше житло знищене або пошкоджене внаслідок воєнної агресії російської федерації і ви не знаєте як отримати тимчасове соціальне житло, які є можливості та що потрібно зробити для відновлення власного житла, як отримати доступ до постійного житла — звертайтеся за номером +380934033635 з 10.00 до 17.00 або пишіть на пошту ngowf.office2019@gmail.com
Нагадаємо ГО "Жіночий формат" є регіональним координатором проєкту створеним КМО ВГО «Громадська мережа ОПОРА» ОПОРА Київ @ЖИТЛО завдяки отриманому гранту від Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні у межах фінансової підтримки British Embassy Kyiv. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини