Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 09:32:53

Конкурс на отримання гранту для мікробізнесу

04.12.2023   13:16Агенцiя

Оголошується приймання заявок на участь у конкурсі на отримання гранту для мікробізнесу (третій, завершальний раунд). Проєкт фінансується Українським гуманітарним фондом (УГФ) та реалізується у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією ZOA in Ukraine.

Учасниками та учасницями конкурсу можуть бути:

    фізичні особи підприємці (ФОП), самозайняті особи, та особи, які мають на меті розпочати свою підприємницьку діяльність. Такі особи можуть отримати грант у розмірі 1000 $. Форма заявки за посиланням: https://forms.gle/sBWSMi3XRE6E2zK79;
    фізичні особи підприємці (ФОП). Такі особи можуть отримати грант у розмірі 3000 $. Форма заявки за посиланням: https://forms.gle/AE2e6XMBFU6M9sxn8.

Географія проведення конкурсу — виключно Чернігівська область (заявки з інших областей розглядатись не будуть). Пріоритет буде надаватися заявникам які: мають довідку ВПО (отримали після 24.02.2022), вразливим категоріям населення (або, якщо члени їх родини мають таку вразливість), та особам, чий бізнес зазнав негативного впливу внаслідок війни.

Кінцевий термін подання заявок — 18 грудня 2023 року.

Для отримання додаткової інформації необхідно звертатись на електронну пошту організації – ngoadd2023@gmail.com

 Асоціація демократичного розвитку
 

Останні новини Чернігівщини

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

9 травня: цей день в Україні і світі

9 травня: цей день в Україні і світі 08:30

ДЕНЬ 806 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 806 RUSSIAN AGRESSION

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини