Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 11:09:57

Стан та розвиток законодавства у сфері відбудови житла. МОНІТОРИНГОВИЙ ЗВІТ

18.11.2023   19:58Агенцiя

Вашій увазі черговий моніторинговий звіт "Стан та розвиток законодавства у сфері відбудови житла". Підготований протягом жовтня 2023 року в рамках проєкту «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)».

Звіт доповнює і розвиває аналіз поточного стану законодавства у сфері відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації, зроблений у попередніх звітах за липень та серпень 2023 року. У цьому звіті наведено перелік основних нормативно-правових актів у сфері відбудови житла, а також перелік основних змін до таких актів, внесених або ініційованих протягом жовтня 2023 року.
 
🖇Станом на липень 2023 року ми виділяємо 18 основних нормативно-правових актів у сфері відбудови житла. До цього переліку слід додати, також, програму «ВідновиДІМ» ДУ «Фонд енергоефективності», яка формально не є нормативно-правовим актом.
 
📍Відповідно до «програмних» документів, є принаймні вісім нормативно-правових процедур (програм, напрямів), за якими може здійснюватися відбудова/відновлення знищеного або пошкодженого житла.
☝️Зокрема звіт містить такі основні розділи:
✔️Стан основних законодавчих ініціатив щодо відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації.
✔️Огляд змін, внесених у жовтні 2023 року до основних нормативно-правових актів у сфері відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації.
✔️Огляд нормативно-правових актів у сфері відбудови житла, знищеного або пошкодженого внаслідок воєнної агресії російської федерації.
✔️Додаток. Перелік нормативно-правових актів.
📍Деталі — у моніторинговому звіті «Стан та розвиток законодавства у сфері відбудови житла» за посиланням: http://surl.li/neubq.
Нагадаємо ГО "Жіночий формат" є регіональним координатором проєкту створеним КМО ВГО «Громадська мережа ОПОРА» ОПОРА Київ @ЖИТЛО завдяки отриманому гранту від Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні у межах фінансової підтримки British Embassy Kyiv. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини