Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:59:09

MercyCorps розпочинає прийом заявок для підтримки підприємств в сфері сільського господарства у розмірі 40 000 доларів США

24.05.2023   09:57Агенцiя

Власники малих та середніх фермерських підприємствПолтавської, Сумської та Чернігівської областей можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги, яку надає міжнародна гуманітарна організація MercyCorps в рамках нещодавно відкритої Програми підтримки економічної стійкості України.

Після оголошення програми у квітні 2023 року MercyCorps розширив її для малих та середніх сільськогосподарських підприємств, які залучають або планують залучати до своєї бізнес-моделі сільські домогосподарства або дрібних фермерів. Винятком є райони, де проходять активні бойові дії, а також райони з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності.
"Мабуть не залишилося такої сфери в сільському господарстві, яка б не постраждала від наслідків війни. Програма MercyCorps допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити сприятливе середовище для розвитку дрібної фермерської діяльності", – зазначила директорка Програми гуманітарного реагування для України MercyCorps Кара Бак.
Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 40 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України.
Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті uerp.mercycorps.org.
Вищезазначена допомога є доповненням до розпочатої у квітні програми для дрібних фермерів та домогосподарств, зареєстрованих як ВПО, а також місцевих дрібних фермерів у цих регіонах, чия діяльність суттєво постраждала внаслідок війни. Відібрані заявникиза цією програмою можуть отримати фінансову допомогу у розмірі до 1500 доларів США на відновлення, розширення або започаткування присадибного чи фермерського господарства.
За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся до фахівцівMercyCorps за телефонами: +380 (67) 911 41 31 – Михайло та +380 (67) 184 57 65 – Віктор.
Для отримання запитів від ЗМІ або для організації інтерв'ю з одним із представників MercyCorps, зокрема й англійською мовою, будь ласка, звертайтеся:
Олександр Власенко – ovlasenko@mercycorps.org / +380 (50) 236 10 66 (WhatsApp, Viber).
Келсі-Рей Тейлор – ktaylor@mercycorps.org / +64212985894 (WhatsApp).

MercyCorps - це глобальна команда гуманітаріїв, які працюють разом на передовій найбільших криз сучасності, створюючи майбутнє можливостей для суспільного процвітання. MercyCorps працює в Україні з початку повномасштабної війни в лютому 2022 року. Команда надає екстрену допомогу біженцям у сусідніх країнах та людям, переміщеним всередині України, щоб вони могли задовольнити свої базові потреби виживання. Ми також фінансуємо місцеві організації, які найкраще знають свою громаду та оперативно працюють над вирішенням найнагальніших потреб. У 2022 році MercyCorps та його партнери охопили понад 1,38 мільйона людей в Україні та сусідніх країнах екстреною грошовою допомогою, продуктами харчування, психосоціальною підтримкою, інформаційними кампаніями та іншою невідкладною допомогою.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини