Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 09:37:08

Аудитори Чернігівщини забезпечили відшкодування втрат на суму 28,2 млн грн

20.03.2023   15:40Агенцiя

За результатами проведених протягом січня – лютого 2023 року ревізій та перевірок закупівель фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області виявили порушень на суму 2,2 млн грн.

Завдяки роботі аудиторів забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 28,2 млн грн (з урахуванням відшкодування за попередні звітні періоди).

За результатами аудитів виявлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів унаслідок неефективних управлінських дій (рішень) або ризикових операцій на загальну суму майже 167 млн грн.

У результаті належного реагування об’єктів контролю на рекомендації державних аудиторів попереджено втрат фінансових і матеріальних ресурсів внаслідок неефективних управлінських дій (рішень) або ризикових операцій на суму майже 50 млн грн, а також відшкодовано відповідних втрат 1,5 млн грн.

Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за результатами проведених заходів державного фінансового контролю прийняли 16 управлінських рішень і врахували 32 пропозиції, надані за результатами державних фінансових аудитів.

За допущені порушення бюджетного законодавства у одному випадку до об’єкта контролю застосовано попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушення.

За вчинені фінансові порушення 3 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 1 особу притягнуто до дисциплінарної відповідальності та 1 особу ‒ до матеріальної відповідальності.

Правоохоронним органам передано матеріали 5 заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 4 досудових розслідування, а також вручено 1 письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
 
Пресслужба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини