Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:46:46

Скільки витрачає Чернігівщина на відбудову

25.10.2022   16:53Агенцiя

Чернігівська обласна державна адміністрація вже освоїла понад 145 млн грн із 250 млн грн, які Уряд виділив із резервного фонду на відбудову.

Цю суму область повинна використати до кінця року.

Про це йдеться у відповіді Чернігівської ОДА на запит «Антикорупційного штабу».

За ці кошти відновили:

     3 багатоповерхівки
     1 адміністративну будівлю
     9 об‘єктів життєзабезпечення
     9 закладів освіти
    10 медичних закладів

Ще ремонтуються 15 багатоповерхівок, 15 приватних будинків та інші інфраструктурні об‘єкти. Більшість зруйнованих об'єктів можна знайти на Карті руйнувань.

Крім того, в рамках субвенції місцевому бюджету на ремонтні роботи та матеріали виділено ще 135,7 млн грн. Ряд селищних рад, комунальних підприємств та інших установ вже отримали матеріали для ремонту, йдеться в документі. Чи витратили вже цю суму повністю, чиновники не уточнили.

Майже 100 млн грн окремо уряд виділив для Чернігівської ТЕЦ. Із них нині освоєно 19 млн грн.

Із відповіді ОДА випливає, що загальна сума виділених коштів на відбудову Чернігівщини на сьогодні складає понад 485 млн грн!

Інформація підготовлена в рамках проєкту: “Прозоре відновлення зруйнованих об'єктів за допомогою Карти відновлення”, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини