Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:06:36

У ФСС з ТВП працюючим громадянам Чернігівщини нарахували виплат на 211 млн гривень

26.09.2022   08:15Агенцiя

Упродовж січня - серпня 2022 року до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області звернулись майже 39,5 тис. працюючих громадян Чернігівщини.

Робітники зверталися щодо виплат компенсації втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах.

Для них було нараховано матеріальне забезпечення (зокрема, лікарняні і декретні допомоги) на суму 211,1 млн гривень.

Нагадаємо, що попри воєнний стан розмір допомог продовжує зростати. Так, виплати в області за кожен день перебування на лікарняному зросли на 21,5% та сьогодні складають у середньому 359,14 гривень/день.

Слідкувати за станом оплати лікарняних можна онлайн у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно та #фінансування_страхувальників.

Наталія Бондарева, начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини