Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:39:48

ТОВ «Чернігівгаз Збут» продовжує повертати переплати клієнтам

01.09.2022   13:23Агенцiя

Станом на 29 серпня поточного року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», повернуло клієнтам понад 3,6 млн гривень переплат та помилково сплачених коштів.

В компанії наголошують: виплати здійснюються щоденно і в порядку черговості надходження заяв. Так, протягом червня-серпня кошти повернули 1736 заявникам.

«Ми розуміємо всю складність ситуації і робимо все залежне для прискорення процесу виплат. Звичайно, нашим побутовим споживачам було б простіше, якби вони мали змогу відстежувати рух черги в онлайн форматі. На жаль, втілення цієї ідеї в життя потягне за собою додаткові витрати на розробку відповідного програмного забезпечення. Ми вважаємо, що доцільніше спрямувати ці кошти на повернення переплат», — підкреслив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

Автоматичне переведення переплат з особового рахунку в ТОВ «Чернігівгаз Збут» на особовий рахунок клієнта у ТОВ ГПК «Нафтогаз України» наразі неможливе, адже це різні юридичні особи і механізм такого переведення досі неузгоджений.

Нагадаємо, споживач, який має переплату або сплатив за газ помилково, може надіслати заяву (https://bit.ly/3pXiLXf )на повернення коштів. Детальніше про повернення коштів читайте на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут».(https://bit.ly/3pXiLXf)

Довідково: З 1 травня поточного року побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» було автоматично переведено до постачальника «останньої надії», функції якого виконує ГПК «Нафтогаз України».

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини