Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:02:18

На Чернігівщині потерпілим на виробництві направлено 7,7 млн грн страхових виплат за червень

18.07.2022   11:09Агенцiя

15 липня, відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області направлено 7,47 млн гривень щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин.

А також 0,26 млн гривень страхових виплат на медичну і соціальну допомогу.

Ці кошти загальною сумою 7,7 млн гривень вже перераховано на банківські картки потерпілих або протягом декількох днів будуть доставлені за призначенням листоношами.

Щомісячні страхові виплати (фінансуються у наступному місяці за попередній) отримують потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членів їх родин у разі смерті потерпілих. В Чернігівській області таких осіб понад 2,8 тисячі.

Нагадаємо, що при умови воєнного стану фахівці Фонду продовжують роботу для безперервного здійснення усіх страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та інших.

Наталія Бондарева, начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини