Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:38:30

Працевлаштуватись вдома допоміг кар’єрний радник

15.07.2022   09:38Агенцiя

Знайти роботу на Чернігівщині після завершення активних бойових дій непросто. Але цілеспрямованість та наполегливість шукачів роботи в поєднанні з професіоналізмом і небайдужістю фахівців служби зайнятості доводять, що немає нічого неможливого, якщо цього справді хотіти.

Історія успішного працевлаштування жителя Куликівки Олександра Мартиненка – є цьому доказом.

Після звільнення знайти роботу самотужки чоловікові не вдалося. Тоді за допомогою в працевлаштуванні він звернувся до служби зайнятості.

 

На той час безробітний вже мав неабиякий професійний досвід. Був монтажником санітарно-технічних систем і устаткування, різальником шпону та личкувальних матеріалів, слюсарем-монтажником технологічних трубопроводів, оператором верстатів з програмним керуванням, що доводить: робітних професій чоловік не цурається.

 

Цього разу Олександр шукав будь-яку роботу, аби тільки вдома, бо майже весь час працював у Києві, Чернігові, Славутичі. Після детального аналізу кар’єрним радником побажань та професійного досвіду безробітного, а також актуальних вакансій у Куликівці, йому запропонували роботу електромонтера з експлуатації розподільних мереж у відокремленому підрозділі Чернігівський район електричних мереж акціонерного товариства «Чернігівобленерго».

 

Після узгодження кар’єрним радником дати та часу зустрічі з роботодавцем, безробітний відвідав підприємство, де вдало пройшов співбесіду, і в результаті був працевлаштований. Щоб опанувати потрібні для роботи навики, наразі Олександр проходить оплачуване навчання після чого повноцінно працюватиме.

Якщо ви шукаєте роботу, найбільша база вакансій тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Підписуйтесь також на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.