Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:39:53

“Чернігівгаз Збут” дякує 134 816 клієнтам, які сплатили за газ у березні

08.04.2022   15:53Агенцiя

Українці розуміють, що оплата комунальних послуг – це не тільки виконання договірних зобов’язань, а також “дякую” працівникам підприємств - постачальників комунальних послуг та їх родинам.

Це – ще один ваш внесок в оборону свого села чи міста і реальна допомога державі під час війни.
 
«Березень був особливо складним місяцем для Чернігівщини – запеклі бої, постійні обстріли міст і сіл,  безчинства окупантів, не додавали впевненості в завтрашньому дні. Саме тому, кожен наш клієнт, який знайшов можливість сплатити за газ, для нас та всього регіону,– супер-герой. Саме завдяки цим платежам ми маємо можливість закуповувати паливо для потреб населення», — підкреслив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.
 
Разом з тим, ситуація із оплатою залишається напруженою, в порівнянні з березнем минулого року, рівень оплати за спожитий газ у Чернігівській області скоротився на 47%.
 
Загальний борг побутових споживачів перед ТОВ “Чернігівгаз Збут” наразі складає понад  690 млн.грн.
 
Нагадаємо, під час дії воєнного стану ТОВ “Чернігівгаз Збут” не припиняє постачання природного газу боржникам і не стягує штрафи за невчасні розрахунки. Компанія розуміє, що велика кількість українців опинилася у дуже складних життєвих обставинах, і поки не може сплатити за спожитий природний газ. Але споживачі, які в змозі це зробити, мають розрахуватися і підтримати комунальну сферу.
 
Безпечно та без комісії сплатити за спожитий газ клієнти ТОВ "Чернігівгаз Збут" можуть через онлайн-сервіси:
·    кнопка "Сплатити за газ" на сайті …;
·    viber-бот ТВІЙ ГАЗЗБУТ https://bit.ly/3sRaq9U ;
·    особистий кабінет "Чернігівгаз Збут" https://my.cngaszbut.com.ua/ ;
·    клієнтські сервіси 104.ua.
 
Нагадуємо, що заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон, якщо є прострочена заборгованість за комунальні послуги більше, ніж за три місяці на суму понад 680 гривень. Наявність заборгованості буде аналізуватися органами соціального захисту населення в травні поточного року.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.